Bend za svadbe, muzika za svadbu, Worga bend, bendovi vencanja

Prava ekipa za sve vaše proslave, svadbe, krštenja, rođendane...i sva ostala veselja  Worga bend uvek stiže ranije od zakazanog termina , postavlja i podešava instrumente da bi vaše veselje počelo tačno na vreme.Uniformisani , nasmejani , raspoloženi... ozvučenje je uvek prijatno i nije preglasno. Uvek korektan odnos i kontakt sa gostima i iznad svega kao prioritet,pozitivna atmosfera,dobra svirka i dobar zvuk koji nikome ne "para uši" .
    

Marijana Primorac - Alanović - vokal


Mesto ženskog vokala u WORGA bend-u već godinama pripada Marijani Primorac-Alanović. Prijatan glas,stas i pre svega vrhunski profesionalizam i odgovornost krase najlepšeg člana našeg benda.Veliki broj zajedničkih svadbi, rođendana, krštenja i drugih veselja realizovanih u saradnji sa WORGA bend-om kao i neke od TV emisija samo su deo razloga zbog kojih je Marijana i dan danas sa nama.Ostaje samo da zajedno sa svima nama uživate u veseljima na kojima njen nastup nikad nije ostao nezapažen. Marijana Primorac-Alanović –vokal. I više nego dovoljno,ostalo ćete čuti(ako neko još nije :)

 


 

Goran Vorgić - Worga - klavijature, harmonika, vokal


Osnivač WORGA bend-a,rođen u 6 sati ujutro jedne kišne godine,što i nije toliko bitno! :-) Završio nižu i srednju muzičku školu kao instrumentalista,odsek harmonika i već sa 17 godina, uplovio u "estradne vode“. Svirao u mnogim renomiranim bendovima a u nekima bio i jedan od osnivača.Sa Koktel bendom iz Beograda dokazao se i kao klavijaturista,vokal, aranžer i producent.Godinama se bavi i studijskim muziciranjem i autor je mnogih aranžmana na muzičkim albumima:Urbano bend-a,Nenada Nikolića, grupe Nemoguće vruće,Dare Bubamare,Miroslava Kovačevića i mnogih drugih poznatih i manje poznatih imena iz zemlje i dijaspore.Sarađivao sa mnogim autorima od kojih je najpoznatiji Milutin Popović-Zahar,Marinko Novčić-Cipiripi na čijim je kompozicijama prisutan kao aranžer,harmonikaš i producent.Jedan je od članova Roland team-a Srbija i jedan od prvih ljudi u Evropi koji je promovisao Roland virtualne harmonike za firmu MUSIC AP iz Subotice čiji je i danas stalni saradnik.Autor mnogih ritmova za Roland aranžer klavijature koji se i dan danas sviraju širom sveta.Dugogodišnja saradnja i prijateljstvo sa svim članovima benda, bili su glavni razlozi za ozvaničenje benda i putem elektronskih medija(TV,internet i sl...)

 
 


   


Vladimir Đukić - Harmonika,klavijature

Najmlađi član naše ekipe ali sa već skoro petogodišnjim estradnim iskustvom.Završio je nižu muzičku školu,odsek harmonika.Vrlo uspešan na domaćim i međunarodnim takmičenjima u klasičnoj muzici. Diplomirao kriminalistiku na fakultetu u Novom Sadu.
  

Stevan Sibinčić - gitara,vokal

Rođen(po ličnom sećanju)rano ujutro!Jedan od 70 najboljih gitarista u bendu! Šala je šala, ali druga strana govori o čoveku koji uvek vozi stariji auto od sebe samog i svira takođe stariju gitaru od datuma svog rođenja.Šala, ali i nije.Steva je čovek sa velikim estradnim iskustvom karakerističnim glasom koji vas na mnoge poznate glasove u trenutku podseti.Veliki ljubitelj „oldtajmera“ kada su automobili i gitare u pitanju.Više voli da se o njemu priča posle svirki nego u biografijama sličnoj ovoj... Autor ovih redova se više puta i uverio u to.Jednostavno,Steva,
Bora Čorba ili Bajaga...ne ipak Steva!